Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2006

Αν κατάλαβα καλά...


...αν γράψω κι εγώ για τον σκύλο μου (που δεν έχω σκύλο) θα μαζέψω 40+ comments?

Ντεν έχω γκάτα καρντιά μου!

«Ο κομμουνισμός είναι σατανικός ως ιδέα»

Η ημερήσια πολιτική εφημερίδα Αμαρουσίου και βορείων προαστίων «Αμαρυσία» έστειλε ένα e-mail στον Γκόραν Λίντμπλαντ, εμπνευστή του αντικομμουνιστικού μνημονίου.

Το e-mail είναι αυτό:

«Μαρούσι, 27/12/2005

Κύριε Lindbland,

έχετε κάνει ένα τρομερό λάθος. Δε θα έπρεπε να σταματήσετε μόνο στη δυσφήμιση του κομμουνισμού, αλλά να προχωρήσετε και στη Γαλλική Επανάσταση, τον Λούθηρο και τον Ιησού!

Ας είμαστε σοβαροί. Θα πρέπει να σας ευχαριστήσουμε, γιατί μέσω των δικών σας "ενεργειών", ο κομμουνισμός πρόκειται να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σύντομα θα πρέπει να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας ενώπιον μαζικών κινητοποιήσεων. Θα πρέπει να εξηγήσετε τη σιωπή σας, όσον αφορά στις μαζικές δολοφονίες των ΗΠΑ. Θα πρέπει να βρείτε μια δικαιολογία για τα νέα μέλη της ΕΕ (σ.σ. βαλτικές χώρες), τη μη αναγνώριση του καθεστώτος του πολίτη στις ρωσικές μειονότητες. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη "συμπάθεια" που έχετε για το τουρκικό καθεστώς.

Ευχαριστούμε, γιατί ξυπνήσατε τις συνειδήσεις μας. Η Ελλάδα, η γενέτειρα της Δημοκρατίας, θα είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια στις δικές σας "προσπάθειες". Ο φασισμός δεν πρόκειται να έχει ξανά καμία ελπίδα στην Ευρώπη!».

Ο Γκόραν Λίντμπλαντ, απάντησε λοιπόν έτσι:

«Στοκχόλμη, 28/12/2005

Γεια σας

Η Γαλλική Επανάσταση υπήρξε απεχθής, η δε Παρισινή Κομμούνα υπήρξε ο προπομπός του κομμουνισμού. Ο Λούθηρος δεν εξόντωσε ανθρώπους, ούτε τους φυλάκισε, ούτε τους οδήγησε σε θάνατο από πείνα. Είστε λίγο συγχυσμένοι, αφού ο Λούθηρος αποχώρησε από την Καθολική Εκκλησία την εποχή που δρούσε η Ιερά Εξέταση και ό,τι αυτή συνεπαγόταν. Ο Ιησούς δίδαξε τη συγνώμη και την αγάπη. Σε κάθε περίπτωση, ο κομμουνισμός είναι σατανικός ως ιδέα. Υπήρξε διαβολικός και καταστροφικός όπου εφαρμόστηκε. Ο μόνος λόγος για τον οποίον οι Ελληνες κομμουνιστές δε συμμετείχαν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι γιατί ποτέ δεν ανήλθαν στην εξουσία.

Στην αντιπολίτευση οι κομμουνιστές είναι πολύ πιο ακίνδυνοι.

Οσο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν προέβησαν σε εγκλήματα, τα οποία έστω και να πλησιάζουν αυτά του κομμουνισμού ή του εθνικού σοσιαλισμού (ναζισμού). Επίσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μια ευνομούμενη Δημοκρατία. Ολα τα κομμουνιστικά καθεστώτα κυβέρνησαν με έκνομο τρόπο. Οι ρωσικές μειονότητες είναι πολύ καλύτερα προστατευμένες, σε σχέση με οποιαδήποτε μειονότητα υπό κομμουνιστική διοίκηση, όπου ολόκληρα έθνη εξοντώθηκαν ή πληθυσμοί μετακινήθηκαν κάπου αλλού.

Οσο για τους Τούρκους, τώρα αναθεωρούν με ταχείς ρυθμούς τη νομοθεσία τους και σύντομα θα επιτύχουν τα κριτήρια της Κοπεγχάγης. Το ίδιο και ο τουρκικός πληθυσμός στην Κύπρο. Η Ελλάδα, ως γενέτειρα της Δημοκρατίας, πρέπει να πείσει γρήγορα τα αδέρφια της στην Κύπρο ότι η ένωση είναι η μόνη λύση.

Να είστε προσεκτικοί ως προς το ποια Ιστορία υπερασπίζεστε, καθώς οι κομμουνιστές έχουν μια τάση στο να ξαναγράφουν την ιστορία.

Γκόραν Λίντμπλαντ».

Οι μεταφράσεις αυτές είναι από τον Ριζοσπάστη όπως και σχετικό ρεπορτάζ.

Εδώ όμως σας έχω και το πρωτότυπο mail του Γκόραν Λίντμπλαντ. Όλα τα λεφτά ο τύπος. Του έχει σαλέψει τελείως.



Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2006

Αυτές είναι γιορτές

Ε, σε κάτι τέτοιες γιορτές να πας και να ξαναπάς και να καραγουστάρεις!

Μα για τις Λουκανοφαγιες στο Βελβεντό Κοζάνης λέω...

Διαβάστε το σχετικό ποστ. Να τρώει η μάνα και στου παιδιού να μην δίνει...

Χμμμ... καλή φάση τα μπλογκς τελικά


Σαν νέος στον κόσμο των μπλογκς (ιστολόγιων για όσους προτιμούν έτσι) να πω την αμαρτία μου. Είχα την εντύπωση πως πρόκειται για σκουπίδια, όπως τόσα πολλά άλλα στο ιντερνετ. Αλλά τελικά είχα λάθος. Τις τελευταίες μέρες που έψαξα λίγο, βρήκα πολύ καλά πράγματα και βλέπω και μια ωριμότητα στον χώρο. (άρα πρέπει να σοβαρευόμαστε σιγά-σιγά - λέμε τώρα)

Βρήκα που λέτε και αυτό το πως το λένε, αααα, το μόνιτορ και πήρα μια ιδέα τι παίζεται σε αυτή την μπλογκο-μπαλα (ερρρ... μπλογκο-σφαιρα εννοώ... μην βαράτε, ακόμη μαθαίνω). Πήγα κι έκανα και ρέτζιστερ για να γίνω κι εγώ παγκοσμίως διάσημος.

Λοιπόν... Ένας-ένας, μην πλακώνεστε... Όλοι θα διαβάσετε το μπλογκ μου... Και ήρεμα με τα κόμεντς... Μόνο τα καλά επιτρέπονται...

H φωτο βρέθηκε εδώ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2006

The Machinist

Αν θέλετε να νοιώσετε μια απίστευτη κούραση και νύστα, δείτε αυτή την ταινία (the machinist). Είναι ένας τύπος που έχει να κοιμηθεί 1 χρόνο κι έχει μείνει πετσί και κόκκαλο (στην Αφρική τον στείλανε διακοπές τον ηθοποιό για ν'αποκτήσει αυτή την σιλουέτα?) .

Όσο για το σενάριο. Εκεί που λες "Οκ. Αυτό συμβαίνει". Τσουπ! Κάτι γίνεται και σου το χαλάει. Μέχρι που το τέλος είναι αυτό που δεν θα μπορούσες να φανταστείς. Εντελώς psycho καταστάσεις δηλαδή. Βρε μια χαρά είμαστε εμείς που γκρινιάζουμε κιόλας. Δείτε την ταινία για να πηστείτε ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα!

ΟΜΙΤΖΙ!!!!!!

Βγήκε στην παρανομία και το χαβιάρι! ΚΑΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Διαβάστε το σχετικό ποστ και κλάψτε μαζί μου!

Κατά τα άλλα κλείνουμε 25 χρόνια συμμετοχής στην μαφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έλα μωρέ! Ποιος ασχολείται μ'αυτά? Παράνομο το χαβιάρι? ΕΛΕΟΣ!!!

My Car


Το καημένο. Θέλει πλύσιμο. Πάντα! Δεν βρέχει κιόλας!!! :-)

World Of Warcraft 1.9 patch

Ανεβαίνει σήμερα το 1.9 πάτς και δεν έχω πριπέιντ κάρντ!!! ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΤΖΙ!!!!! :-)

Κουτσομπολιό


Φήμες λένε ότι η διπλανή δεσποινίδα (lady angellyca), είναι μέσα στις υποψήφιες για αντικαταστάτρια της Tarja Turunen στους Nightwish. Λές βρε? :-)

Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2006

B13


Τελικά οι Γάλλοι όπως φαίνεται δεν προσπαθούν να συναγωνιστούν τους αμερικάνους μόνο σε χολυγουντιανές παραγωγές, αλλά και στην πραγματική ζωή. Έτσι αφού δημιουργήσανε τα γκέτο στο Παρίσι, (ευρωπαϊκό κεκτημένο κι αυτό της ΕΕ) είπανε να κάνουν κι αυτοί μια υπερπαραγωγή με πολύ ξύλο και βία, για τα γκέτο τους. Όπως Αμερική!!!

Ο λόγος για την Γαλλική ταινία Β13 (περιοχή 13, ο ελληνικός τίτλος).

Δεν μπορώ να πω. Η ταινία έχει αυτό το κάτι το διαφορετικό που ξεχωρίζει. Γενικά οι Γαλλικές ταινίες μ'αρέσουν για τα χρώματα και την φωτογραφία τους. Κατά τα άλλα, πολύ ξύλο και τρελές φάσεις. Τύφλα να έχουν τα καράτε με τον Τσάκυ Τσαν. Πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία.

Πάντως η ταινία πιάνει και λίγο την επικαιρότητα και ίσως είναι και λίγο προφητική, αφού λίγος καιρός πέρασε από τα επεισόδια στα Γαλλικά γκέτο. Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στο λινκ που δίνω πιο πάνω με το επίσημο site της ταινίας.

Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Οδηγώντας στην ομίχλη...

...επιστρέφοντας από Βέροια...



Ε, εντάξει... Ο φακός τα παραλέει λιγάκι... :-)

Κυριακή, Ιανουαρίου 01, 2006

Τι έγινε παιδιά? Τελείωσε?!!!!


Πέρασε και η πρωτοχρονιά? Επιτέλους!!!! Πάμε για τις αποκριές δηλαδή τώρα? ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Το σκίτσο βρέθηκε...


Ο προσωπικός μου web slave (είναι πολύ καλός. Καλύτερος κι από το Google) κατάφερε να μου βρεί το σκίτσο της καρτούλας του TKP σε υψηλή ανάλυση, αλλά και την καρτούλα στα αγγλικά.

Το σκίτσο πήγε κατευθείαν για wallpaper στο κινητό μου :-)

Enjoy!!!