Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2006

«Ο κομμουνισμός είναι σατανικός ως ιδέα»

Η ημερήσια πολιτική εφημερίδα Αμαρουσίου και βορείων προαστίων «Αμαρυσία» έστειλε ένα e-mail στον Γκόραν Λίντμπλαντ, εμπνευστή του αντικομμουνιστικού μνημονίου.

Το e-mail είναι αυτό:

«Μαρούσι, 27/12/2005

Κύριε Lindbland,

έχετε κάνει ένα τρομερό λάθος. Δε θα έπρεπε να σταματήσετε μόνο στη δυσφήμιση του κομμουνισμού, αλλά να προχωρήσετε και στη Γαλλική Επανάσταση, τον Λούθηρο και τον Ιησού!

Ας είμαστε σοβαροί. Θα πρέπει να σας ευχαριστήσουμε, γιατί μέσω των δικών σας "ενεργειών", ο κομμουνισμός πρόκειται να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σύντομα θα πρέπει να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας ενώπιον μαζικών κινητοποιήσεων. Θα πρέπει να εξηγήσετε τη σιωπή σας, όσον αφορά στις μαζικές δολοφονίες των ΗΠΑ. Θα πρέπει να βρείτε μια δικαιολογία για τα νέα μέλη της ΕΕ (σ.σ. βαλτικές χώρες), τη μη αναγνώριση του καθεστώτος του πολίτη στις ρωσικές μειονότητες. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη "συμπάθεια" που έχετε για το τουρκικό καθεστώς.

Ευχαριστούμε, γιατί ξυπνήσατε τις συνειδήσεις μας. Η Ελλάδα, η γενέτειρα της Δημοκρατίας, θα είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια στις δικές σας "προσπάθειες". Ο φασισμός δεν πρόκειται να έχει ξανά καμία ελπίδα στην Ευρώπη!».

Ο Γκόραν Λίντμπλαντ, απάντησε λοιπόν έτσι:

«Στοκχόλμη, 28/12/2005

Γεια σας

Η Γαλλική Επανάσταση υπήρξε απεχθής, η δε Παρισινή Κομμούνα υπήρξε ο προπομπός του κομμουνισμού. Ο Λούθηρος δεν εξόντωσε ανθρώπους, ούτε τους φυλάκισε, ούτε τους οδήγησε σε θάνατο από πείνα. Είστε λίγο συγχυσμένοι, αφού ο Λούθηρος αποχώρησε από την Καθολική Εκκλησία την εποχή που δρούσε η Ιερά Εξέταση και ό,τι αυτή συνεπαγόταν. Ο Ιησούς δίδαξε τη συγνώμη και την αγάπη. Σε κάθε περίπτωση, ο κομμουνισμός είναι σατανικός ως ιδέα. Υπήρξε διαβολικός και καταστροφικός όπου εφαρμόστηκε. Ο μόνος λόγος για τον οποίον οι Ελληνες κομμουνιστές δε συμμετείχαν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι γιατί ποτέ δεν ανήλθαν στην εξουσία.

Στην αντιπολίτευση οι κομμουνιστές είναι πολύ πιο ακίνδυνοι.

Οσο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν προέβησαν σε εγκλήματα, τα οποία έστω και να πλησιάζουν αυτά του κομμουνισμού ή του εθνικού σοσιαλισμού (ναζισμού). Επίσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μια ευνομούμενη Δημοκρατία. Ολα τα κομμουνιστικά καθεστώτα κυβέρνησαν με έκνομο τρόπο. Οι ρωσικές μειονότητες είναι πολύ καλύτερα προστατευμένες, σε σχέση με οποιαδήποτε μειονότητα υπό κομμουνιστική διοίκηση, όπου ολόκληρα έθνη εξοντώθηκαν ή πληθυσμοί μετακινήθηκαν κάπου αλλού.

Οσο για τους Τούρκους, τώρα αναθεωρούν με ταχείς ρυθμούς τη νομοθεσία τους και σύντομα θα επιτύχουν τα κριτήρια της Κοπεγχάγης. Το ίδιο και ο τουρκικός πληθυσμός στην Κύπρο. Η Ελλάδα, ως γενέτειρα της Δημοκρατίας, πρέπει να πείσει γρήγορα τα αδέρφια της στην Κύπρο ότι η ένωση είναι η μόνη λύση.

Να είστε προσεκτικοί ως προς το ποια Ιστορία υπερασπίζεστε, καθώς οι κομμουνιστές έχουν μια τάση στο να ξαναγράφουν την ιστορία.

Γκόραν Λίντμπλαντ».

Οι μεταφράσεις αυτές είναι από τον Ριζοσπάστη όπως και σχετικό ρεπορτάζ.

Εδώ όμως σας έχω και το πρωτότυπο mail του Γκόραν Λίντμπλαντ. Όλα τα λεφτά ο τύπος. Του έχει σαλέψει τελείως.



5 Σχόλια:

At 1/06/2006 4:33 π.μ., Blogger libertarian said...

Του έχει σαλέψει τελείως
Γιατί; Λέει κάτι που δεν ισχύει; Μια χαρά απάντηση έδωσε.

 
At 1/06/2006 9:53 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ναι βρε, μια χαρά απάντηση έδωσε.
Μόνο που έχει παραλείψει κάποια πράγματα [φαντάζομαι λόγω χώρου].
Ο Σούπερμαν ζει.
Ο Έλβις ζει.
Ο μέγας Αλέξανδρος ζει και βασιλεύει!
Πάντως, ο τύπος συνεισφέρει τουλάχιστον στην υπόθεση της επιγραμματικής ανεκδοτολογίας:
"οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μια ευνομούμενη Δημοκρατία"!

 
At 1/06/2006 12:52 μ.μ., Blogger 0comments said...

Καλώς ήρθες!

 
At 1/09/2006 4:10 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Διαφωνώ με τις βρωμιές του στύλ ταυτίζω την εκκλησεία του Κυρίου Ιησού Χριστού με τα όσα κάποιοι (λίγοι) άφελείς ψευτοχριστιανοί έπραξαν εναντία σε μερικούς αιρετικούς.
Αυτοί που τα έκαναν αυτά δρούσαν ΕΝΑΝΤΙΑ στο πνεύμε του Ιησού, που αντίθετα με το χασάπη-ληστή Μωάμεθ, πρέσβευε τη Μή-Βία και την αγάπη προς ΟΛΟΥΣ.
Ισχύει όμως αυτό και για τον κομμουνισμό; Δεν νομίζω....

 
At 1/12/2006 7:41 μ.μ., Blogger Θεία Δίκη said...

Αυτός ο Γκόραν Λίντμπλαντ, Οβριός είναι;
Γιατί δεν τον αρέσει ο κομουνισμός;
Άμα σε ξαναστείλει γράμμα, να τον πεις, η Θεία Δίκη είπε, πως δεν είσαι καλός άνθρωπος. Ο κομουνισμός είναι το μόνο σωστό σύστημα. Ο κομουνισμός λέει να έχουμε κοινοχτημοσύνη. Κοινοχτημοσύνη θα πει, όλα τα αγαθά του Θεού, να τα έχουμε όλοι οι άνθρωποι μαζί. Και επειδή η γη μας είναι τόσο πλούσια, ότι χρειάζεται ο καθένας να το παίρνει, με σεβασμο στον συνάνθρωπο και στη γη μας. Αλλά κι ο καθένας από μας, όσο μπορεί, να προσφέρει. Άλλος λίγο, άλλος πολύ. Όσο μπορεί ο καθένας. Γιατί όλα τα πλάσματα του θεού έχουν δικαίωμα να ζούνε με αξιοπρέπεια. Όχι μόνο όσοι τα βρήκαν έτοιμα.
Αυτά λέει ο κομουνισμός. Γιατί δεν τον αρέσει;

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home