Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2006

Υπογράψτε κατά του Αντικομμουνιστικού Μνημόνειου


Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας ανέβασε μια σελίδα για μάζεμα υπογραφών κατά του Αντικομμουνιστικού Μνημόνειου.

Υπογράψτε στην διεύθυνση http://anticom.kke.gr/

Edit: Έχει ανέβει ακόμη ένα online petition στην διεύθυνση http://www.no2anticommunism.org

21 Σχόλια:

At 1/13/2006 7:35 μ.μ., Blogger libertarian said...

Μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρεστε... Ο Σουηδός λέει κάτι πολύ απλό:
“I am of the opinion, that there is an urgent need for public debate on the crimes of communism and their condemnation”

Ή δεν δέχεστε ότι έγιναν ποτέ τα εγκλήματα ή δεν θέλετε να υπάρξει γενική κατακραυγή γιατί φοβάστε μην χάσετε την πελατεία. (ή γιατί τελικά σας πονάει η αλήθεια :-))

Ο ολοκληροτισμός των κομμουνιστικών καθεστώτων ήταν συνέπεια του οικονομικού συστήματος που ακολούθησαν. Ο σοσιαλισμός (όπως και ο εθνικοσοσιαλισμός -nazism- άλλωστε) οδηγεί αναγκαστικά στην βαρβαρότητα.

 
At 1/13/2006 9:08 μ.μ., Blogger Rocean said...

Τι να σου πω? Εγώ από Ναζισμό δεν ξέρω πολλά πράγματα. Αλλα οι δικοί σας άνθρωποι που χρηματοδοτούσαν τον... Σοσιαλιστή Χίτλερ κάτι παραπάνω ξέρουν.

Και γιατί σας έπιασε η όρεξη να καταδικάσετε τα εγκλήματα του Κομμουνισμού? Αφού είναι ίδιος με τον Ναζισμό. Και σύμφωνα με τον πατήρ Bush, πρέπει να ξεχάσουμε τα εγκλήματα των ΝΑΖΙ. Άρα και των Κομμουνιστών. Έτσι?

http://www.tupbiosystems.com/articles/bush_nazi.html

 
At 1/13/2006 10:22 μ.μ., Blogger libertarian said...

Ποιοί είναι οι δικοί μου άνθρωποι; Ακόμα και αν είπε κάτι τέτοιο ο Bush senior (αν δεν είναι άλλο ένα hoax σαν την δήλωση Κίσινγκερ) τι μου το λες εμένα; Δεν είμαι conservative αλλά libertarian. Ωραία όλα αυτά αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση μου, πρέπει να καταδικάσουμε τα εγκλήματα του κομμουνισμού ή να προσποιηθούμε ότι δεν έγιναν ποτέ; Απ' ότι βλέπω ούτε το Κόμμα αντικρούει με επιχειρήματα τις θέσεις του κειμένου.

(λολ αν αρχίσετε τα "ήταν απαραίτητη θυσία για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού" θα σας πάρουν με τις πέτρες όλοι :Ρ)

 
At 1/13/2006 10:45 μ.μ., Blogger Rocean said...

Κοίτα φίλε μου, τα δεν είμαι conservative αλλά libertarian, να τα λες στην παρέα σου να γελάτε κιόλας. Όχι σε μένα όμως.

Όσο για τα «εγκλήματα», όταν καταλείξετε σ'έναν συγκεκριμένο αριθμό θυμάτων ελάτε να μας ζητήσετε τον λόγο. Αλλάζετε ρε παιδί μου τις εξισώσεις συνέχεια. Δεν σας προλαβαίνουμε. Βλέπεις, ο Στάλιν σφάζει ακόμη στην ΕΣΣΔ, οπότε δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα.

Κι αν είσαι libertarian όπως λες, τότε έλα μαζί φίλε να βάλουμε κάτω τα εγκλήματα και του Καπιταλισμού και του Κομμουνισμού, να δούμε ποιος θα νικήσει. Όχι όμως να μας κάνουν τους δικαστές οι ΕΕδες.

Και btw το ψήφισμα αυτό αν ψηφιστεί ανοίγει τον δρόμο για να γίνουν παράνομα τα ΚΚ της ΕΕ. Ακόμη και το Ελληνικό. Εσύ σαν libertarian συμφωνείς να είναι ένα Κόμμα παράνομο? Να είναι παράνομη μια ιδεολογία.

Στο κάτω-κάτω αν μια ιδεολογία κάνει εγκλήματα άσε τον κόσμο να την κρίνει. Λες να θέλει ο κόσμος εγκλήματα? Άρα προς τι ο φόβος? Και εξάλλου με τον Καπιταλισμό είναι ευχαριστημένοι όλοι. Γιατί να θέλουν Κομμουνισμό? Γιατί να πάρουν την εξουσία οι Κομμουνιστές, όταν η ΕΕ φροντίζει για το καλό μας κι έχουμε τόσο πολύ ελευθερία? Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω.

Με λίγα λόγια σαν φιλελεύθερος θα έπρεπε να είσουν κατά του μνημόνειου, αφού περιορίζει τις ατομικές ελευθερίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμφωνείς.

 
At 1/13/2006 11:34 μ.μ., Blogger libertarian said...

Δεν βλέπω πως ακριβώς περιορίζει τις ατομικές ελευθερίες η καταδίκη της θηριωδίας του κομμουνιστικού ολοκλήρωτισμού. Δεν βλεπω πουθενά στο κείμενο να ζητούν να γίνει παράνομη η ιδεολογία. Αν γίνει κάτι τέτοιο φυσικά και θα διαμαρτυρηθώ. Η τακτική σας μου θυμίζει αυτήν της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας που προσπαθεί να αποσιωπήσει και να καλύψει τα σκάνδαλα παιδεραστίας. Αν δεν το συζητάμε είναι σαν να μην έγινε. Τουλάχιστον όμως αυτοί παραδέχτηκαν ότι η γη γυρίζει και καταδίκασαν την ιερά εξέταση...

13. Furthermore, it calls on all communist or post-communist parties in its member states which have not so far done so, to reassess the history of communism and their own past, clearly distance themselves from the crimes committed by totalitarian communist regimes and condemn them without any ambiguity.

Κάτι που δεν βλέπω να είναι διατεθημένο το σταλινικό ΚΚΕ να κάνει. Θέλω να μας γράψεις τι σας ταϊζουν για τον Στάλιν στο Κόμμα... έχω καιρό να ακούσω ειρωνίες που αποσκοπούν στο να μειώσουν τις κτηνοδίες που διέπραξε.... δήθεν ότι never happened.

 
At 1/14/2006 12:06 π.μ., Blogger Rocean said...

Μάλιστα κύριε χωροφύλαξ. Που ακριβώς θέλετε να υπογράψουμε την δήλωση μετάννοιας?

 
At 1/14/2006 1:19 π.μ., Blogger libertarian said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 1/14/2006 1:22 π.μ., Blogger libertarian said...

Δεν πειράζει, καλύτερα έτσι που δεν αποκηρύσσεται τα στιγνά καθεστώτα του παρελθόντος. Δείχνετε τι κουμάσια είστε και εσείς... :-)

Όπως έχω γράψει σε άλλο post:

Είναι ξεκάθαρο ότι είναι φασίστες, δεν ανέχονται την ελευθερία της έκφρασης ούτε την ελεύθερη διακίνηση των Ιδεών, φαντάσου άμα δρουν έτσι στην Δημοκρατία πως θα δρούσαν αν είχαν την εξουσία. Βασικά δεν χρειάζεται η φαντασία όταν υπάρχει η πραγματικότητα της ΕΣΣΔ, Κίνας, Βόρειας Κορέας, Κούβας και γενικότερα οπουδήποτε στον πλανήτη υπήρξαν Κομμουνιστικά Καθεστώτα. (γιατί οι δικοί μας να αποτελούν εξαίρεση;)

Έχετε δει εκεί ποτέ να γίνεται απεργία; έχετε δει να γίνεται ποτέ διαδήλωση; (μια φορά έγινε και ιδού τα αποτελέσματα...)αποτελέσματα...)


You' re no better :-) Τα ίδια θα κάνατε όπως έκαναν οι ομοϊδεάτες σας ανα τον κόσμο. Είναι η φύση του συστήματος που υποστηρίζεται τέτοια.

 
At 1/14/2006 8:34 π.μ., Blogger Thrasos said...

χαχα Libertarian μάλλον εσυ είσαι ο φασίστας εδω πέρα, θα σου συνιστούσα να διαβάσεις το "αι βλαβεραι συναίπειαι του αυνανισμού" χαχα άκου απεργία εργατών σε εργατική δημοκρατία!!! Γιατί? για περισσότερη εξουσία μήπως? Η μήπως ευνοούσες απεργία αντιδραστικών στοιχείων προς το σύστημα?
Πάντος να σου θυμίσω πως και ο ν.409 περι ληστοσυμμοριών δεν απαγόρευε καμιά ιδεολογία, αλλά εκτελέσεις γίνανε και εξορίες υπήρχανε, και αυτοί κάτι σαν και εσένα ήταν δολλαριοπροσκυνητές και καπιταλιστρογλυφτρώνια (βλέπε την γλώσσα της ελληνικής δεξιάς στα οπίσθια της εκάστοτε Αμερικάνικης ηγεσίας)
Το ΚΚΕ δεν οφείλει σε κανέναν απολογίες αν θες την απάντηση σου με στοιχεία ,όσον αφορά τον Στάλιν παρ'την εδώ.

http://www.plp.org/books/Stalin/book.html

Αλλά μου φαίνεται το θέμα δεν θα τέλειωσει μαζί σου εδώ !
:-p

 
At 1/14/2006 11:07 π.μ., Blogger Θεία Δίκη said...

Για ποιες ακριβώς κτηνωδίες μιλάτε βρε παιδιά;

 
At 1/14/2006 3:17 μ.μ., Blogger libertarian said...

Thrasos thanx, you have just proven my case ;-)

- Τους άξιζε γιατί ήταν αντιδραστικά στοιχεία προς το σύστημα. lol σαν το "αυτοί ήταν εβραίοι" ή "αυτοί ήταν μαύροι" όχι εμείς φασίστες.
Έπρεπε να γίνει, ήταν αναγκαία... για την οικοδόμηση του Σοσιαλισμού ρε γμτ... :Ρ

- Και αμέσως μετά άρνηση της πραγματικότητας. Complete denial, never happened...

Το ΚΚΕ υποστηρίζει το σταλινισμό :-)

Να υποθέσω ότι και ο αρχηγός του ιταλικού κόμματος Rifondazione Communista είναι σαν και εμένα δολλαριοπροσκυνητής και καπιταλιστρογλυφτρώνι αφού λέει:

«Η απόρριψη του Σταλινισμού ανήκει στην πολιτική μας ταυτότητα... δεν έχει τίποτα να κάνει με το παρελθόν μας, αλλά με το μέλλον μας. Αυτό που αρνούμαστε με απόλυτο τρόπο είναι η ίδια η ιδέα της εξουσίας που συνδέεται με το Σταλινισμό. Ξεκινώντας από εκεί, μπορούμε να αρχίσουμε να φανταζόμαστε τη μελλοντική κοινωνία. Χωρίς αυτήν την απόρριψη, δε θα είμαστε σε θέση να φανταστούμε τη δικιά μας ιδέα για το σοσιαλισμό»

Το ίδιο και οι συγγραφείς της Μαύρης βίβλου του Κομμουνισμού, πρώην αριστεροί και κομμουνιστές καθηγητές πανεπιστημίου. Ο συγγραφέας μάλιστα του κεφαλαίου που αφορά την Ελλάδα, Ήλιος Γιαννακάκης ήταν από τους ιδρυτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Αιγύπτου, συμμετείχε ενεργά στο πλευρό των κομμουνιστών ανταρτών στον συμμοριτοπόλεμο και βρέθηκε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχία.

 
At 1/14/2006 5:10 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Συμμοριτοπόλεμος; Τον ελληνικό εμφύλιο χαρακτηρίζεις συμμοριτοπόλεμο; και μετα μιλάς για denial!

 
At 1/14/2006 5:12 μ.μ., Blogger Rocean said...

Συμμοριτοπόλεμος, ε? Θα μας πεις και για σιδηρούν παραπέτασμα τώρα? Εντάξει φιλαράκο. Το πιάσαμε το υποννοούμενο.

Πάντως αν δεν το κατάλαβες έχουμε 2006. Το να κάνεις πρωτόγονο αντικομμουνισμό, δεν σε τιμά. Εντάξει. Νικήσατε προσωρινά. Αλλά μην επαναπαύεστε. Βελτιώστε την τεχνική σας λιγάκι. Να έχει λίγο ενδιαφέρον και για μας δηλαδή. Θέλουμε δυνατό αντίπαλο. Όχι κλώνους του Πατακού, του Καρατζαφέρη, του Bush, του Γκαίμπελς.

Υ.Γ: Τελικά θα μου δώσεις πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων? Τι θα γίνει?

 
At 1/14/2006 5:59 μ.μ., Blogger libertarian said...

Συγνώμη το κομμάτι "ήταν από τους ιδρυτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Αιγύπτου, συμμετείχε ενεργά στο πλευρό των κομμουνιστών ανταρτών στον συμμοριτοπόλεμο και βρέθηκε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχία" ήταν από copy paste ψάχνοντας ποιοι έγραψαν την Μαύρη Βίβλο του Kομμουνισμού, δεν πρόσεξα αυτόν τον χαρακτηρισμό. Εγώ παραδέχομαι τα λάθη μου, εσείς είστε της τακτικής complete and utter denial ;-)

Έγιναν τελίκά ή δεν έγιναν παίδες; Οι φορείς της αριστεράς στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχουν το θάρρος να καταγγείλουν όλα αυτά, όπως έκαναν και οι περισσότεροι στην Ευρώπη.

Rocean, όσο έχουμε Φιλελεύθερη Δημοκρατία δεν χρειάζεται πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Αν ποτέ πάρουν την εξουσία άτομα σαν και εσάς είναι που θα πρέπει να φοβόμαστε. Βαρβαρότητα μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο Σοσιαλισμός.

 
At 1/14/2006 6:21 μ.μ., Blogger libertarian said...

να τονίσω ότι ο εθνικισμός είναι μια μορφή κολλεκτιβισμού και οδηγεί στον σοσιαλισμό eventually. (δλδ δεν έχω σχέση με το site που έκανε αυτόν τον χαρακτηρισμό) :-)

 
At 1/14/2006 6:37 μ.μ., Blogger Rocean said...

Να προσέχεις τότε τι κάνεις copy-paste και τι βιβλία διαβάζεις

 
At 1/14/2006 6:45 μ.μ., Blogger Rocean said...

libertarian said: Rocean, όσο έχουμε Φιλελεύθερη Δημοκρατία δεν χρειάζεται πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

Αντικομμουνιστικό μνημόνειο said: 13. Furthermore, it calls on all communist or post-communist parties in its member states which have not so far done so, to reassess the history of communism and their own past, clearly distance themselves from the crimes committed by totalitarian communist regimes and condemn them without any ambiguity.

 
At 1/14/2006 6:56 μ.μ., Blogger libertarian said...

it calls on
δεν υπάρχει or else... ούτε υποχρεώνει κανέναν να καταδικάσει τα εγκλημάτα αυτών των καθεστώτων. Μακάρι να είχε το θάρρος το ΚΚΕ να σταματήσει να είναι απολογητής του Σταλινισμού και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.

 
At 1/25/2006 4:58 π.μ., Blogger e-Lawyer said...

Πρώτα απ' όλα το Συμβούλιο της Ευρωπης δεν έχει καμία σχέση με το Συμβούλιο της ΕΕ. Το ενα είναι διεθνής οργανισμος 46 χωρών, το άλλο εκπρόσωποι κυβερνήσεων 25 χωρών.
Έπειτα η εισήγηση αφορά την καταδίκη εγκλημάτων ολοκληρωτικών κομμουνιστικών καθεστώτων. Όχι καταδικη του κομμουνισμου, όχι καταδίκη των καθεστώτων συλλήβηδην. Εντοπισμό και καταδίκη των εγκλημάτων. Αυτά που λένε για απαγορευση των κομμουνιστικών κομμάτων ειναι αστεία. Μιλάμε για το Συμβουλιο της Ευρώπης, τον εγγυητή των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην Ευρώπη. Απλως θα βγάλουν μια διακήρυξη που θα καλούν τα κομμουνιστικά κόμματα να αναγνωρίσουν ότι δεν ταυτίζονται με την εργαλειοποίηση των βασανιστηρίων και των συνοπτικών εκτελέσεων ως μοχλών εξουσίασης. Δίνουν στα ΚΚ μία ευκαιρία να υπενθυμίσουν ότι η ιδεολογία τους υπάρχει και χωρίς αυτές τις μελανές σελίδες του Στάλιν, να διαφωτίσουν τον κόσμο ότι ο κομμουνισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ο ολοκληρωτισμός εκείνων των εποχών. Αλλά κι αν τα ΚΚ δεν αδράξουν τη μεγάλη ιστορική ευκαιρία που τους δίνεται συντονισμένα, δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός επιπτώσεων σε αυτά μέσω Συμβουλίου της Ευρώπης ή ΕΕ. Οι αρμοδιότητες του Συμβουλίου είναι οι κλασικές διπλωματικές αρμοδιότητες ενός διεθνούς οργανισμού, με πρόσθετη τη λειτουργία του Δικαστηρίου Δικαιωμάτων στους κόλπους του. Από την άλλη, η ΕΕ είναι μια οικονομική ένωση που έχει ενσωματώσει κι ένα πυλώνα εξωτερικής πολιτικής (2ος πυλώνας) και αστυνομικής συνεργασίας σε ποινικές υποθέσεις (3ος πυλώνας). Και όταν λέμε συνεργασία εννοούμε κυρίως ανταλλαγή πληροφοριών, όχι ευθεία επέμβαση στα πολιτικά-ποινικά συστήματα των χωρών. Άρα ΠΩΣ να απαγορευτούν τα κομμουνιστικά κόμματα, επί ποιας βάσεως; Τα κομμουνιστικά κόμματα συμμετέχουν κανονικότατα στις εργασίες της ΕΕ, μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Και στην πραγματικότητα, κάνουν πολύ λιγότερη δουλειά προς την κατεύθυνση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, σε σχέση με τους πράσινους και τους φιλελεύθερους, οι οποίοι πρωτοστάτησαν με ενημέρωση και εκδηλώσεις, π.χ. στο θέμα της διατήρησης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Από τα ΚΚ δεν είδαμε καμία σχετική εκδήλωση, καμία διαμαρτυρία.

 
At 2/22/2007 8:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Excellent, love it! Business card cd production

 
At 3/02/2007 12:23 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Where did you find it? Interesting read Alabama ashland sports jobs Blackberry co.uk Renting a hummer pontiac solstice Quantam car alarms vw blogspotcom calculator equity home loan rate site Jeep cj5 1977 Proactiv solution acne skin care stores weight loss pill criminal doctorate justice program New saab 9-5 uk Zocor liver side effects slots hotel risnjak delnice car insurance mill new york Bmw cd changer best price 401k rollover advice

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home